CLOTHES

De kledingwinkel Ensor 14 is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in Oostende. Ensor 14 staat bekend voor betaalbare, modebewuste kleding. De nieuwste trends worden dan ook op de voet gevolgd. De kleding gaat van ‘’jong en speels’’ tot ‘’vrouwelijk’’ en net daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwigheden en speciale spullen.

Shoppen is bij Ensor 14 in Oostende een ervaring met elk seizoen opnieuw het nieuwste, mooiste en beste uit onze favoriete collecties.

Ensor 14 brengt hedendaagse mode met een vrolijke “twist” in een ruime multibrand store gelegen in de James Ensorgalerij. Onze winkel is de perfecte combinatie tussen hip, casual en chique en dit natuurlijk allemaal aan betaalbare prijzen.

Ontdek ons ruime aanbod aan jeans, basics, accessoires,…

Elke dag iets anders, maar altijd stijlvol!

in onze winkel vind je mooie damesmode voor elke gelegenheid die perfect bij jouw persoonlijke stijl past.

SHOES

Onze Store is de ultieme winkel voor vrouwen! Met pumps, laarzen, handtassen en accessoires in vele kleuren vindt elke vrouw wel iets naar haar smaak.

Noë is opgebouwd rond drie belangrijke pijlers: duurzaam en weldoordacht ontwerp, kwaliteitsgerichte productie door Italiaanse vaklui en uitmuntende klantenservice.

We hebben het merk verder ontwikkeld met een perfecte mix tussen kwaliteit en kleur.

Vergeet diamanten, de kleurrijke schoenen van Noë zijn de ‘best friend’ van de moderne vrouw!

Auguste schoenen worden ontworpen door de Belgische designer Luc Dereu. De schoenen van Auguste stralen kracht uit! Auguste schoenen staan voor Belgische betaalbaar topdesign!

Vele vrouwen zijn vaak op zoek naar stoere laarsjes met toch die touch of elegance: niet te log, fijne tip, een brede hak eronder is zeker toegestaan, mooi leder …

Wel ladies, goed nieuws… want Auguste heeft het allemaal! Van stoere boots tot ballerina’s, loafers en sneakers én dit bovendien in een mooi kleurengamma!